MDSChisinau

MDSChisinau

1 juillet 2011

Blog Francofon

Casa Cunoştinţelor din Chişinău 
Vă prezintă concursul
Blog Francofon

Ediţia 2011
4 iulie –10 octombrie
REGULAMENT
Articolul 1 – Obiective
Casa Cunoştinţelor din Chişinău organizează un concurs de blog intitulat « Blog Francofon ». Acest concurs este destinat publicului francofon şi are drept scop descoperirea şi încurajarea tinerelor talente francofone.

Articolul 2 – Condiţii generale de participare
2.1. Concursul este deschis pentru orice persoană fizică fără limită de vârstă.
2.2. Participanţii nu trebuie să fie bloggeri/jurnalişti profesionişti recunoscuţi pentru activitatea lor şi care trăiesc din munca lor.
2.3. Participarea la acest concurs este gratuită.

Articolul 3 – Originalitatea lucrărilor
Blogurile prezentate trebuie să fie originale în totalitate, iar participanţii vor trebui să demonstreze că sunt autorii lucrărilor, conform articolului 4.

Articolul 4 – Responsabilităţi
Faptul de a prezenta pe nume propriu un blog în limba franceză implică, din partea participantului, garanţia că acesta este unicul autor şi că are dreptul să-şi prezinte creaţia în cadrul concursului. Orice declaraţie falsă va duce la anularea automată a candidaturii respective.

Articolul 5 – Modalitatea de participare
5.1. Pentru a putea participa la concurs, participantul se va înscrie la Casa Cunoştinţelor expediind un mail cu titlul ”Blog Francophone”, în care îşi va exprima dorinţa de a participa şi îşi va comunica numele, prenumele, adresa electronică şi instituţia în care activează (instituția de învățământ/locul de muncă). În urma înscrierii candidatul va primi un formular de participare pe care îl va expedia completat odată cu prezentarea creaţiei sale pentru concurs.
5.2. Participantul va realiza un blog în limba franceză care va viza probleme, realizări, evenimente, tendinţe şi/sau alte aspecte ale lumii francofone.
5.3. Participantul îşi va prezenta creaţia (adresa blogului) şi formularul de participare (expediat de Casa Cunoştinţelor la înscrierea în concurs), corespunzând temei « Blog Francofon », înainte de 9 octombrie 2011.
5.4. Va fi luată în consideraţie o singură adresă de blog per participant.
5.5. Formularul şi adresa blogului (dosarul) vor fi expediate doar la adresa maison_des_savoirs@yahoo.fr înainte de 9 octombrie, miezul nopții.
5.6. Orice modificare a dosarului va fi imposibilă după expedierea acestuia, iar juriul concursului « Blog Francofon » îşi rezervă dreptul să refuze orice dosar care nu corespunde criteriilor enunţate mai sus.

Articolul 6 – Criterii de realizare
6.1. Realizarea unui blog în limba franceză care să aibă drept subiect una sau/și mai multe probleme, realizări, evenimente, tendinţe şi/sau alte aspecte ale lumii francofone.
6.2. Expedierea adresei corecte şi valide a blogului.

Articolul 7 – Desemnarea câștigătorilor
7.1. Juriul desemnat de către Casa Cunoştinţelor, din care vor face parte profesionişti ai blogosferei şi culturii, va desemna un (1) Laureat şi finaliştii concursului dintre candidaţii care îşi vor depune dosarele pe tema Blog Francofon înainte de 9 octombrie 2011.
7.2. Deciziile juriului vor fi luate conform următoarelor criterii :
- Coerenţă
- Pertinenţa în raport cu subiectul
- Calitatea blogului : stil, conţinut, limbaj etc.
7.3. Deciziile juriului nu pot fi contestate.

Articolul 8 – Premiile atribuite laureaţilor
8.1. Laureatul cu locul întâi va beneficia de un certificat de participare, de un disc dur cu capacitatea de 500 Go şi de un lot de cărţi. Toți participanţii vor primi un certificat de participare, iar finaliştii vor primi drept premiu câte o ramă foto electronică şi loturi de cărţi, materiale promoţionale etc.
8.3. Toţi participanţii la concurs vor fi contactaţi şi invitaţi la ceremonia de înmânare a premiilor.

Articolul 9 – Anunţarea rezultatelor şi înmânarea premiilor
Rezultatele vor fi anunţate la 10 octombrie 2011 în timpul ceremoniei de înmânare a premiilor, care va avea loc la Casa Cunoştinţelor, str. Căpriana, 50, bl. C, ASEM.

Date de contact
tel. : (+373 22) 402 885/879

Chişinău, 01 iulie 2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire